Välkommen till Eklunds moped & motors webbutik

Vi har ett stort sortiment av Puch-, Yamaha FS1- och Suzuki K50-delar som vi importerar själva.

Tack vare detta är våra priser ofta mycket konkurrenskraftiga. Eklunds moped & motor har specialiserat sig på att ta fram delar till äldre modeller som konkurrenterna sällan tillhandahåller. Naturligtvis kan du även köpa reservdelar till de flesta moderna mopeder hos oss.


 ETT BRA ALTERNATIV TILL "BLOCKET"


Eftersom jag upplever att både Tradera och blocket blivit krångligare att annonsera på, och även dyrare, så vill jag tipsa mina kunder om två stycken likvärdiga sajter som är bra, och som det är helt gratis att annonsera på! Dessa är:
http://www.abc-annons.se/
och
http://www.fyndtorget.se/
OBS! Detta är ingen reklam som jag får någon som helst ersättning för, utan helt och hållet min privata rekommendation!
Mvh.
Magnus EklundBILLIGARE FRAKT?

Vi har nu infört ett alternativ till postförskottsbetalning. Om du vill slippa postförskottsavgiften så väljer du FÖRSKOTTSBETALNING. När vi paketerat och vägt din beställning så mailar vi dig betalningsuppgifter till den mailadress du uppgett i din beställning. När pengarna syns på vårat konto skickar vi varorna! Läs fullständig information under fliken: KÖPINFO. Tänk på att vi inte alltid har alla varor på hemsidan i lager, vill du veta exakt lagerstatus så går det bra att ringa på vår telefontid. Är något oklart, så ring gärna under vår telefontid, onsdagar & torsdagar 09.00 - 17.00
Nyheter
Klicka för mer Info Packboxsats för motor, PUCH 1969- Dakota Monza m.fl

Mer info
Pris: 50 :-

Klicka för mer Info Växelaxel Suzuki K50

Mer info
Pris: 220 :-

Klicka för mer Info Bensinkran Universal

Mer info
Pris: 45 :-

Klicka för mer Info Batterihållare K50

Mer info
Pris: 160 :-