Om Eklunds moped & motor

Jag, Magnus Eklund, startade detta företag sommaren -98
Firman var då i centrala Heby, från 1 oktober 2010 flyttade firman till Vittinge, nära till Uppsala, Västerås och Sala. Den 18/9 2015 var det dags för flytt igen, denna gång till Småländska Fröseke i närheten av Kalmar, i samband med denna flytt upphörde även butiksförsäljningen och firman blev en renodlad webb-shop! Dock kan du fortfarande hämta ut din beställning här, efter ö.k.

Jag har under många år arbetat med mopeder som hobby. Därför är många av de delar som du kan beställa genom mig, av mig själv någon gång monterade på någon moped.
Jag har märkt att det finns ett stort behov av reservdelar till äldre mopder, och att många tycker sig få ett mindre bra bemötande när de söker delar till en äldre moped eller till ett ”udda” märke. Hos mig är du välkommen att leta efter delar till vilken moped som helst! Skulle ditt märke inte finnas med, kolla bland universaldelar, och hittar du inte delen där så ring gärna!

Eftersom jag oftast är ensam om att sköta firman med allt vad det innebär med paketering,reservdelsförsäljning och annat, och vissa reservdelar importeras av mig själv, så kan det ibland bli lite leveranstid, speciellt under högsäsong, jag hoppas att kvalitén på mina produkter och mina priser gör att du tycker det är värt att vänta några dagar extra!

Kom ihåg att även om du inte kan få tag i mig på telefon, din internetbeställning tas oftast om hand inom några dygn.